MBO talent: een podium voor onze Top-Talenten!

Ruben Boorsma

Ruben Boorsma, onze student Allround Metselaar, is al tweevoudig Nederlands kampioen Metselen en mocht ons land vertegenwoordigen bij de EuroSkills in Gdansk Polen. Deze Barneveldse student hoort bij de beste metselaars van Europa! Ruben heeft prachtige en ingewikkelde werkstukken gemaakt. Daarmee kwam hij op  een 7e plaats te staan.  Het was voor hem een fantastische en onvergetelijke ervaring, die hij de rest van zijn leven mee kan nemen.

Dank aan onze stakerholders ReVaBo Oosterbeek en Van Lagen Metselwerken die Ruben hebben tijdens dit gehele traject de mogelijkheid hebben geboden om te trainen voor de kampioenschappen.

Geplaatst op 19-09-2023


Luke van den Broek

MBO-student Luke van den Broek heeft deelgenomen aan de NK Skills Heroes Finale in Amsterdam en won BRONS! Luke is student aan MBO locatie De Meerwaarde en werkt bij Van Lagen Metselwerken BV in Terschuur.

Luke behaalde tijdens de voorwedstrijd een mooie zevende plaats en mocht hiermee door naar de NK Skills Heroes Finale. De finale was van 16 tot en met 18 maart 2017 in de RAI in Amsterdam en daar won Luke brons. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Geplaatst op 20-03-2017